EFI oppgraderer Jetrion 4000

n44606-jetrion_web-128x99

EFI har nå offentliggjort flere detaljer om sin UV baserte etikettmaskin Jetrion 4830. Sammenlignet med 4000-modellen tilbyr 4830 bredere bane og høyere produksjonshastighet. Ifølge EFI vil den nye modellen være opptil dobbelt så rask som forgjengeren. EFI opplyser at 4830 kan tilpasse seg dekorfarger også trykke med dekkhvitt. Utskriftsbredden er 21 cm og utskriftshastigheten forventes å være 36,6 meter i minuttet. Denne utskriftsbredden muliggjør produksjon av fire tommers etiketter i 2-opp. EFIs nye maskin kan produsere på fortrykte og forhåndsstansede ruller. UV-blekket skal gi et bredt fargespekter, og Dynamic Wedge definerer nøkkelfarger og vil gi bedre stabilitet ved produksjon av fargekritiske jobber.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: