EFI oppgraderer Jetrion 4000

n44606-jetrion_web-128x99

EFI har nå offentliggjort flere detaljer om sin UV baserte etikettmaskin Jetrion 4830. Sammenlignet med 4000-modellen tilbyr 4830 bredere bane og høyere produksjonshastighet. Ifølge EFI vil den nye modellen være opptil dobbelt så rask som forgjengeren. EFI opplyser at 4830 kan tilpasse seg dekorfarger også trykke med dekkhvitt. Utskriftsbredden er 21 cm og utskriftshastigheten forventes å være 36,6 meter i minuttet. Denne utskriftsbredden muliggjør produksjon av fire tommers etiketter i 2-opp. EFIs nye maskin kan produsere på fortrykte og forhåndsstansede ruller. UV-blekket skal gi et bredt fargespekter, og Dynamic Wedge definerer nøkkelfarger og vil gi bedre stabilitet ved produksjon av fargekritiske jobber.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *