Nytt flaggskip fra Océ

n44611-varioprint_web-128x51

Océ fokuserte på hastighet da de nylig lanserte sin nye sorthvitt-løsning Varioprint 6320 Ultra. Dette er en produksjonsmaskin for store månedlige volumer, og Océ sikter seg med denne sterkere inn mot bokproduksjon. Den har en produksjonskapasitet på 314 A4-ark i minuttet, og anbefalt månedlig volum er opptil 10 millioner utskrifter. Ifølge produsenten har Varioprint 6320 opptil 60 prosent høyere produksjonskapasitet enn tilsvarende systemer på markedet. For eksempel kan den produsere 2950 bokblokker i 2-opp i format 15 x 23 centimeter på ett tre-skift. Varioprint-serien arbeider ikke med proprietære filformater og kan integreres fullt ut med Océ Prisma arbeidsflyt. Med Océ DP Link og KDK Link kan den også integreres med Xerox- og Kodak-løsninger. Océ opplyser at Prismasync håndterer innkommende jobber uavhengig av arbeidsflyt. Selskapets Screen Point-teknologi håndterer informasjon på pikselnivå for å produsere gråtoner, uten at dette går på bekostning av rastertettheten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: