Nytt flaggskip fra Océ

n44611-varioprint_web-128x51

Océ fokuserte på hastighet da de nylig lanserte sin nye sorthvitt-løsning Varioprint 6320 Ultra. Dette er en produksjonsmaskin for store månedlige volumer, og Océ sikter seg med denne sterkere inn mot bokproduksjon. Den har en produksjonskapasitet på 314 A4-ark i minuttet, og anbefalt månedlig volum er opptil 10 millioner utskrifter. Ifølge produsenten har Varioprint 6320 opptil 60 prosent høyere produksjonskapasitet enn tilsvarende systemer på markedet. For eksempel kan den produsere 2950 bokblokker i 2-opp i format 15 x 23 centimeter på ett tre-skift. Varioprint-serien arbeider ikke med proprietære filformater og kan integreres fullt ut med Océ Prisma arbeidsflyt. Med Océ DP Link og KDK Link kan den også integreres med Xerox- og Kodak-løsninger. Océ opplyser at Prismasync håndterer innkommende jobber uavhengig av arbeidsflyt. Selskapets Screen Point-teknologi håndterer informasjon på pikselnivå for å produsere gråtoner, uten at dette går på bekostning av rastertettheten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: