Bertl med pris til Riso-skriver

Risos høyhastighets blekkskriver Comcolor er tildelt prisen Bertl’s Best i kategorien for innovasjon. Prisen ble tildelt under Print 09 i Chicago. Comcolor 9050 var et av 22 produkter som ble premiert. Bertl tildelte denne modellen fem stjerner. – Disse utmerkelsene vil bidra til å vise hvordan Comcolor er tilpasset produksjonsmiljøene, og egner seg for kunder som ønsker kostnadseffektiv ytelse i høyhastighetsskrivere, uttaler David Murphy, Marketing Director hos Riso.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: