Bertl med pris til Riso-skriver

Risos høyhastighets blekkskriver Comcolor er tildelt prisen Bertl’s Best i kategorien for innovasjon. Prisen ble tildelt under Print 09 i Chicago. Comcolor 9050 var et av 22 produkter som ble premiert. Bertl tildelte denne modellen fem stjerner. – Disse utmerkelsene vil bidra til å vise hvordan Comcolor er tilpasset produksjonsmiljøene, og egner seg for kunder som ønsker kostnadseffektiv ytelse i høyhastighetsskrivere, uttaler David Murphy, Marketing Director hos Riso.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: