Screen integrerer Riteapprove

Screen melder at de har endret sitt verktøy for elektronisk jobblevering, Riteapprove. Den nye versjon 4.02 er ifølge leverandøren bedre integrert med True Flow, og også automatiseringsgraden skal være forbedret. Dette skal gi mer fleksible prosesser i arbeidsflyten. Selve godkjenningen gjøres for hver side, og miniatyrbildene av enkeltsidene viser status for godkjenningsprosessen. I tillegg er det lagt til en kommentarfunksjon, som blant annet inneholder verktøy for å markere rettelser. Nå kan man også sørge for automatisk e-post til brukeren dersom forhåndskontrollen indikerer at noe er feil.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: