Screen integrerer Riteapprove

Screen melder at de har endret sitt verktøy for elektronisk jobblevering, Riteapprove. Den nye versjon 4.02 er ifølge leverandøren bedre integrert med True Flow, og også automatiseringsgraden skal være forbedret. Dette skal gi mer fleksible prosesser i arbeidsflyten. Selve godkjenningen gjøres for hver side, og miniatyrbildene av enkeltsidene viser status for godkjenningsprosessen. I tillegg er det lagt til en kommentarfunksjon, som blant annet inneholder verktøy for å markere rettelser. Nå kan man også sørge for automatisk e-post til brukeren dersom forhåndskontrollen indikerer at noe er feil.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: