Fujifilm og EFI samarbeider om prøvetrykk

Fujifilm har inngått en samarbeidsavtale med EFI, der hensikten er å utvikle en fjernstyrt løsning for prøvetrykk, som også skal kunne levere ISO-kompatible utskrifter. Fujifilms Taskero Universe Color Path Verified er et proprietært system for å fjernovervåke og administrere fargestyringen. Nå vil Fujifilm gjennom en avtale koble systemet til EFIs RIP Colorproof XF og prøvetrykksløsning. Målet er å produsere ISO-kompatible utskrifter og kontraktsprøvetrykk, uavhengig av om man benytter blekkskrivere eller laserskrivere. – Under utviklingen av Taskero har målet hele tiden vært å skape et åpent system, uttaler Don Schroeder, direktør for forretningsområdet løsninger hos Fujifilm. Han hevder at automasjonsgraden, effektiviseringen og den enkle bruken av EFI Colorproof XF og Taskero, samlet gir en strømlinjeformet produksjonsløsning.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *