Oversikt over produksjon med iPhone

EFIs MIS-system Pace er på vei ut i en ny versjon. Den inkluderer blant annet en iPhone-applikasjon med funksjoner for å lage tilbud, overvåke produksjonen, e-handel, planlegging og bokføring.
Med iPhone-applikasjonen skal det være mulig å overvåke kundens kontoer og jobber direkte i telefonen. Videre er det også mulig å spore forsendelser og motta oppdateringer om enkeltoppdrag. Tekstmeldinger til kunder eller medarbeidere kan sendes automatisk herfra.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: