Skipnes kjøper ny åttefarger fra Ryobi

ryobi_758_webagi

Skipnes Gruppen melder at de i mars/april neste år vil få installert en ny Ryobi 758 fra Manroland Norge. Maskinen har åtte fargeverk og tidsbesparende automatikk for funksjoner som plateskift, rengjøring av valser og gummiduker, papirjustering og vending, i tillegg til at den tilknyttes bedriftens arbeidsflyt med CIP4-teknologi for forhåndsinnstilling av oppdragene. Den nye Ryobi-maskinen erstatter en firefargepresse i samme format, og med åtte fargeverk ser administrerende direktør Geir Hagen for seg at trønderbedriften vil styrke konkurranseevnen. – Vi var aldri i tvil om å satse på 50×70-format, fordi det øker konkurranseevnen vår både oppover mot 70×100-segmentet og nedover mot digitaltrykkmarkedet. Vi vurderte flere løsninger fra ulike produsenter, og konkluderte med at Ryobi tilbyr ledende teknologi og kostnadseffektive løsninger. Tilbakemeldingene fra referansekundene vi besøkte, var også svært positive, både med hensyn til teknologi og service. Hos oss vil maskinen i hovedsak produsere 4+4 farger, slik at vi kan produsere reklametrykksaker, magasiner og annet i én gjennomkjøring. Dermed vil vi spare mye manuell papirhåndtering og redusere tørketiden betydelig, og ser for oss en dobling av produksjonskapasiteten, sier han.

Skipnes har tyngdepunkt i Midt-Norge, men også landsomfattende avtaler med kunder i ulike bransjer. Bedriften håndterer hele arbeidsflyten fra idé og design til trykk og ferdiggjøring. Bedriften investerte i ny og kraftig løsning for fals/stift for et par år siden, og med ny trykkpresse vil de stå enda sterkere rustet i kampen om de mest krevende kundene innenfor reklame, kataloger og magasiner. Geir Hagen kan fortelle at målsettingen er vekst, og at de ser gode muligheter for å øke markedstilgangen. – Ja, det mener vi er mulig. Med den nye Ryobi-maskinen på plass, budsjetterer vi med vekst i 2010, og målet er å passere 100 millioner kroner for hele Skipnes Gruppen i 2010, forteller han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *