Mimaki og GMG samarbeider om emballasjen

n44708-gmg-mimaki_web-128x123

GMG og Mimaki Europe melder at de har inngått en ny strategisk samarbeidsavtale. Målet skal være i fellesskap å selge og markedsføre en felles pakkeløsning. Løsningen består av Mimakis UV-baserte UJF-605 og GMG Color Server 4.6 for helautomatisk fargekonvertering. I tillegg benyttes GMG Smart Profiler for kalibrering og fremstilling av fargeprofiler. Kombinasjonen av maskinvare og programvare gjør dette til en løsning egnet for emballasjeproduksjon. Blant de inkluderte funksjonene er prøvetrykk på opplagspapiret med dekkhvit farge og lakk. Det er også mulig å lage fargekorrekte «dummies» og personaliserte trykksaker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *