Muligheter i kortproduksjon

Bruk av kort brer om seg, og hver og en av oss har stadig flere kort i bruk, som medlemmer, kunder og lønnsmottakere. Produksjon av kort med pin-koder, og sikkerhet i forbindelse med distrubusjon av personaliserte kort har mange  løsninger, ikke bare for enkeltkort, men også for kort som kan buntes i samme sending til ulike organisasjoner. Pitney Bowes informerer om at selskapet nå kan tilby forskjellige utstyr for dette, både enkle og mer avanserte. Selskapet er blitt nordisk agent forPB for web produsenten Otto Künnecke, som regnes som en svært innovativ produsent av løsninger for personaliserte postsendinger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: