Mer lateks fra HP

n44711-hp-designjet-l25500_web-128x58

HPs lateksbaserte storformatløsninger ble utvidet da HP nylig lanserte både ny maskinvare og tilbehør. Målgruppen er primært små og mellomstore trykkerier. Siste medlemmer i familien er HP DesignJet L25500, en universalskriver for både innendørs og utendørs oppgaver. Ifølge HP er den velegnet til å produsere blant annet plakater, utendørsbannere og kjøretøydekor. Den nye L25500-modellen kommer i to versjoner; en med 42-tommer utskriftsbredde og en med 60-tommer. Samtidig kommer seks nye utskriftsmaterialer som er kompatible med HPs lateksskrivere. Blant disse finner vi to resirkulerbare materialer og tre PVC-frie alternativer. Med seks nye materialer tilgjengelig, er det nå totalt 19 materialer som er utviklet spesielt for HPs lateksmodeller.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: