MGI fikk oppmerksomhet på Print 09

MGI Digital Graphic Technology tok hjem ikke mindre enn tre «Must See Em» under Print 09 i Chicago. Denne utmerkelsen tildeles grafiske produkter og tjenester som Print 09 mener har utmerket seg gjennom innovasjon for den grafiske bransjen. MGIs digitale trykkpresse Meteor DP60 Pro stakk av med tittelen i kategorien «Production Color Digital Press». Ifølge MGI skal denne pressen være i stand til å produsere på et svært bredt spekter av materialer, blant annet magnetiske materialer, PVC, vinyl og polykarbonat. Den andre prisen gikk til selskapets Jet Varnish, en UV-lakkeringsenhet for offline-lakkering av offset- eller digitaltrykte materialer. Den tredje utmerkelsen gikk til MGIs Meteor DP20, en digitaltrykkløsning for fotobaserte publikasjoner. Denne maskinen trykker, laminerer, kutter og falser i samme gjennomkjøring.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: