MGI fikk oppmerksomhet på Print 09

MGI Digital Graphic Technology tok hjem ikke mindre enn tre «Must See Em» under Print 09 i Chicago. Denne utmerkelsen tildeles grafiske produkter og tjenester som Print 09 mener har utmerket seg gjennom innovasjon for den grafiske bransjen. MGIs digitale trykkpresse Meteor DP60 Pro stakk av med tittelen i kategorien «Production Color Digital Press». Ifølge MGI skal denne pressen være i stand til å produsere på et svært bredt spekter av materialer, blant annet magnetiske materialer, PVC, vinyl og polykarbonat. Den andre prisen gikk til selskapets Jet Varnish, en UV-lakkeringsenhet for offline-lakkering av offset- eller digitaltrykte materialer. Den tredje utmerkelsen gikk til MGIs Meteor DP20, en digitaltrykkløsning for fotobaserte publikasjoner. Denne maskinen trykker, laminerer, kutter og falser i samme gjennomkjøring.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: