Fleksible avisløsninger

n44715-mm-ifra_expo_web-128x80

Under ifra Expo i Wien viste Müller Martini sitt modulære produksjonssystem for avispakkerier. Formålet med løsningen er at avisprodusentene raskt skal kunne endre produksjonen og dermed oppnå større fleksibilitet. Selskapet viste spesielt innstikkssystemet Pro Liner, som ifølge produsenten kan monteres fleksibelt og spenne over et bredt produktområde når det brukes sammen med Co Liner Precollection. Denne enheten kan konfigureres med ønsket antall av matere, og utvides hvis behovene endrer seg. Ytterligere fleksibilitet kan man oppnå med kontrollsystemet Mailroom Production Control (MPC). Dette systemet skal i større grad enn tidligere kunne tilpasses individuelt, og benyttes nå også på Alpha Liner-systemet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: