Konica Minolta med Iway-løsning

– Vi  ser at mange trykkerier nå ønsker en web-til-print-løsning for å forbedre tilgjengeligheten og oppnå en mer rasjonell arbeidsflyt og Iway  ivaretar hele prosessen rundt bestilling og levering av trykksaker, sier Morten Hegge hos Konica Minolta. Kunden bestiller on-line og får tilbakemeldinger på pris og status hele veien.

For å kunne automatisere hele prosessen har Creo og Konica Minolta utviklet en ferdig JDF-basert integrering mellom Iway systemet og Creo IC-304. Creo IC-304 registrerer informasjonen og rapporterer automatisk tilbake til Iwaysystemet. Slik får Iway automatisk informasjon at jobben er utført  og hva som skal faktureres. – Med denne løsningen er ikke operatøren avhengig av å foreta manuelle settinger. Dermed er også dette leddet i prosessen automatisert, legger Hegge til.

Konica for web

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: