Konica Minolta med Iway-løsning

– Vi  ser at mange trykkerier nå ønsker en web-til-print-løsning for å forbedre tilgjengeligheten og oppnå en mer rasjonell arbeidsflyt og Iway  ivaretar hele prosessen rundt bestilling og levering av trykksaker, sier Morten Hegge hos Konica Minolta. Kunden bestiller on-line og får tilbakemeldinger på pris og status hele veien.

For å kunne automatisere hele prosessen har Creo og Konica Minolta utviklet en ferdig JDF-basert integrering mellom Iway systemet og Creo IC-304. Creo IC-304 registrerer informasjonen og rapporterer automatisk tilbake til Iwaysystemet. Slik får Iway automatisk informasjon at jobben er utført  og hva som skal faktureres. – Med denne løsningen er ikke operatøren avhengig av å foreta manuelle settinger. Dermed er også dette leddet i prosessen automatisert, legger Hegge til.

Konica for web

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: