Adobe med Photoshop for mobilen

Får du ikke nok Photoshop på jobben? Da kan du glede deg over at Photoshop for iPhone er n44717 - photoshop iphone_web

her. Alle de grunnleggende verktøyene for å beskjære, rotere bilder og justere farger er inkludert i mobilversjonen. Likeledes er det inkludert en rekke effekter, som vignetter, skisser og fokuskontroll. Nivåer kontrolleres ved å bruke fingeren direkte på skjermen. Dette er visuelt og i god iPhone-ånd; en oppadgående bevegelse øker hastigheten og en nedadgående bevegelse avtar den. I tillegg er verktøyet tilknyttet Adobes online-tjeneste, slik at man kan laste opp bilder til nettbaserte arkivtjenester. I gratisversjonen inngår 2 GB lagringsplass. Dessverre er det foreløpig ikke tilgang til andre bildetjenester, som Flickr eller Tumblr. Photoshop.com Mobile er gratis, men kan så langt kun lastes ned via iTunes App Store for den som har en amerikansk konto.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: