Adobe med Photoshop for mobilen

Får du ikke nok Photoshop på jobben? Da kan du glede deg over at Photoshop for iPhone er n44717 - photoshop iphone_web

her. Alle de grunnleggende verktøyene for å beskjære, rotere bilder og justere farger er inkludert i mobilversjonen. Likeledes er det inkludert en rekke effekter, som vignetter, skisser og fokuskontroll. Nivåer kontrolleres ved å bruke fingeren direkte på skjermen. Dette er visuelt og i god iPhone-ånd; en oppadgående bevegelse øker hastigheten og en nedadgående bevegelse avtar den. I tillegg er verktøyet tilknyttet Adobes online-tjeneste, slik at man kan laste opp bilder til nettbaserte arkivtjenester. I gratisversjonen inngår 2 GB lagringsplass. Dessverre er det foreløpig ikke tilgang til andre bildetjenester, som Flickr eller Tumblr. Photoshop.com Mobile er gratis, men kan så langt kun lastes ned via iTunes App Store for den som har en amerikansk konto.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: