Adobe med Photoshop for mobilen

Får du ikke nok Photoshop på jobben? Da kan du glede deg over at Photoshop for iPhone er n44717 - photoshop iphone_web

her. Alle de grunnleggende verktøyene for å beskjære, rotere bilder og justere farger er inkludert i mobilversjonen. Likeledes er det inkludert en rekke effekter, som vignetter, skisser og fokuskontroll. Nivåer kontrolleres ved å bruke fingeren direkte på skjermen. Dette er visuelt og i god iPhone-ånd; en oppadgående bevegelse øker hastigheten og en nedadgående bevegelse avtar den. I tillegg er verktøyet tilknyttet Adobes online-tjeneste, slik at man kan laste opp bilder til nettbaserte arkivtjenester. I gratisversjonen inngår 2 GB lagringsplass. Dessverre er det foreløpig ikke tilgang til andre bildetjenester, som Flickr eller Tumblr. Photoshop.com Mobile er gratis, men kan så langt kun lastes ned via iTunes App Store for den som har en amerikansk konto.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: