Adobe med Photoshop for mobilen

PUBLISERT: 8 desember 2009
OPPDATERT: 8 desember

Får du ikke nok Photoshop på jobben? Da kan du glede deg over at Photoshop for iPhone er n44717 - photoshop iphone_web

her. Alle de grunnleggende verktøyene for å beskjære, rotere bilder og justere farger er inkludert i mobilversjonen. Likeledes er det inkludert en rekke effekter, som vignetter, skisser og fokuskontroll. Nivåer kontrolleres ved å bruke fingeren direkte på skjermen. Dette er visuelt og i god iPhone-ånd; en oppadgående bevegelse øker hastigheten og en nedadgående bevegelse avtar den. I tillegg er verktøyet tilknyttet Adobes online-tjeneste, slik at man kan laste opp bilder til nettbaserte arkivtjenester. I gratisversjonen inngår 2 GB lagringsplass. Dessverre er det foreløpig ikke tilgang til andre bildetjenester, som Flickr eller Tumblr. Photoshop.com Mobile er gratis, men kan så langt kun lastes ned via iTunes App Store for den som har en amerikansk konto.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676