Ny seriff med gamle aner

Siste tilvekst til Monotype Imagings skriftbibliotek er Ysobel. Den nye skriftfamilien består av 20 snitt, og er utformet av Robin Nicholas. Den skal være spesielt egnet for bruk i aviser og magasiner.
Ifølge Monotype Imaging er Ysobel en vinklet seriff med en myk og innbydende form. Inspirasjonen skal være hentet fra den klassiske skriften Century Schoolbook. Ysobel støtter 48 språk og er tilgjengelig i OpenType for Mac og PC.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: