Adobe med nygammel markedsføringskanal

Adobe Flash Platform Services er en ny distribusjonsplattform utviklet av Adobe. Tjenesten gjør det mulig for reklamebyråer og innholdsleverandører å markedsføre, måle og tjene penger på applikasjoner og spill via sosiale nettverk, datamaskiner og mobile enheter. Adobe hevder at den nye plattformen både er kostnadseffektiv og fleksibel med hensyn til å nå ut til eksisterende og nye kunder. Plattformen kommer som et resultat av samarbeidet mellom Adobe og Gigya. En av fordelene med Flash-plattformen er at de fleste brukerne allerede har programmet installert via sin nettleser. Ved å bruke systemet er det mulig å distribuere meldinger via Flash.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: