Adobe med nygammel markedsføringskanal

Adobe Flash Platform Services er en ny distribusjonsplattform utviklet av Adobe. Tjenesten gjør det mulig for reklamebyråer og innholdsleverandører å markedsføre, måle og tjene penger på applikasjoner og spill via sosiale nettverk, datamaskiner og mobile enheter. Adobe hevder at den nye plattformen både er kostnadseffektiv og fleksibel med hensyn til å nå ut til eksisterende og nye kunder. Plattformen kommer som et resultat av samarbeidet mellom Adobe og Gigya. En av fordelene med Flash-plattformen er at de fleste brukerne allerede har programmet installert via sin nettleser. Ved å bruke systemet er det mulig å distribuere meldinger via Flash.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: