Stor, større, iMac

Apple økte nylig skjermstørrelsen på sine nyeste iMac-modeller. Den minste modellen har nå fått 21,5 tommers skjerm, med full HD-oppløsning, mens storebroren nå har 27 tommers skjerm.

Begge versjonene benytter doble prosessorkjerner, i tillegg til at det finnes en kraftigere modell med fire kjerner. Skjermen bruker LED-teknologi, og 21,5-tommeren gir en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. 27-tommeren har maksimal oppløsning på 2560 x 1920 piksler, og visningsvinkelen er 178 grader.

Grafikk har alltid vært viktig for Apple, og her benyttes det enten en integrert GeForce 9400 eller Radeon HD 4670, avhengig av modell. 27-tommeren benytter en Radeon 4850. En gledelig overraskelse er det at iMac nå leveres med 4 GB internminne som standard, og dette kan utvides til totalt 16 GB. Maskinene er klare for trådløst nettverk gjennom standarden Airport Extreme 802.11n.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: