Papir for maksimal oppmerksomhet

Papirprodusenten Arjowiggins Creative Papers har lansert sin nye serie Curious Cosmic. Den betegnes som en matt bestrøket metallic-kvalitet for oppgaver der man ønsker ekstra stor oppmerksomhet. Serien er i tillegg FSC-sertifisert. Curious Cosmic leveres i åtte farger og er ifølge produsenten egnet for bruk i brosjyrer, invitasjoner og point-of-sale-applikasjoner. Parallelt med utgivelsen av Curious Cosmic vil Arjowiggins utvikle den mer omfattende serien Curious Collection. Dette gjøres i samarbeid med Studio Edelkoort og vil resultere i en produktlinje med 27 metallic- og semitransparente papirkvaliteter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: