Papir for maksimal oppmerksomhet

Papirprodusenten Arjowiggins Creative Papers har lansert sin nye serie Curious Cosmic. Den betegnes som en matt bestrøket metallic-kvalitet for oppgaver der man ønsker ekstra stor oppmerksomhet. Serien er i tillegg FSC-sertifisert. Curious Cosmic leveres i åtte farger og er ifølge produsenten egnet for bruk i brosjyrer, invitasjoner og point-of-sale-applikasjoner. Parallelt med utgivelsen av Curious Cosmic vil Arjowiggins utvikle den mer omfattende serien Curious Collection. Dette gjøres i samarbeid med Studio Edelkoort og vil resultere i en produktlinje med 27 metallic- og semitransparente papirkvaliteter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: