Kineserne kommer til Ipex 2010

Mer enn 35 kinesiske leverandører har bestemt seg for å stille ut på Ipex i Birmingham neste år. Flere av dem har deltatt tidligere. Blant de største utstillerne finner vi Shanghai Electric Corporation og Goss International, som til sammen vil ha rundt 1000 kvadratmeter på messeområdet. Av andre aktører finner vi ferdiggjøringsleverandøren JMD Machinery Corporation, UP Group, produsent av forbruksvarer, og The Second Film Factory. Ifølge Ipex er det store antallet kinesiske utstillere på Ipex 2010 en indikasjon på at andre markeder enn hjemmemarkedet blir stadig mer attraktivt fra et eksportperspektiv. De mener dette befester Ipex’ posisjon som en av de grafiske messene med sterkest internasjonal karakter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *