VistaPrint øker med 27 prosent

Det nederlandske web-to-print-selskapet VistaPrint økte omsetningen med 27 prosent i andre kvartal av sitt avvikende regnskapsår. Omsetningen økte fra 114,2 millioner dollar til 145,1 millioner dollar, og resultatet landet på 9 prosent. Ifølge selskapets administrerende direktør, Robert Keane, var økningen større enn forventet. Gjennom året har selskapet også hentet inn mer investeringskapital. Ifølge VistaPrint er omsetningen høyest mot slutten av året, og salgstallene fra de siste månedene vil være avgjørende for årsresultatet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: