VistaPrint øker med 27 prosent

Det nederlandske web-to-print-selskapet VistaPrint økte omsetningen med 27 prosent i andre kvartal av sitt avvikende regnskapsår. Omsetningen økte fra 114,2 millioner dollar til 145,1 millioner dollar, og resultatet landet på 9 prosent. Ifølge selskapets administrerende direktør, Robert Keane, var økningen større enn forventet. Gjennom året har selskapet også hentet inn mer investeringskapital. Ifølge VistaPrint er omsetningen høyest mot slutten av året, og salgstallene fra de siste månedene vil være avgjørende for årsresultatet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: