Barcode Producer for både Mac og Windows

Strekkodeverktøyet Barcode Producer fra Apparent er nå oppgradert til versjon 5.6, en versjon som både støtter Mac OS X og Windows, og nå er i stand til å lage flere typer strekkoder. Denne versjonen har samme lisensieringshåndtering som tidligere, men med den viktige forskjellen at man kan kombinere Mac- og Windows-versjoner av lisensen, uten ekstra kostnader. Barcode Producer 5.6 for Mac og Windows koster rundt 1500 kroner. Du kan lese mer om den oppdaterte strekkodeprogramvaren på utviklernes nettsted www.itsapparent.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: