Lysning for Adobe

n45027 - adobe 2009_web

Adobes omsetning falt med rundt 15 prosent i regnskapsåret 2009, fra 3,58 milliarder dollar til 2,95 milliarder. Overskuddet i samme periode ble mer enn halvert, fra 871,8 millioner dollar til 386,5 millioner dollar. Ikke så hyggelige tall for programvareselskapet, men Adobes konsernsjef ser lys i mørket. – Gjennom fjerde kvartal opplevde vi økt etterspørsel etter produktene våre, sier Shantanu Naraya. Vi tror at de investeringene vi har gjennomført gjennom året, i kombinasjon med våre nye produkter, vil bære frukter i 2010, sier han. Nå forventer Adobe en omsetning på over 800 millioner dollar i første kvartal 2010, riktignok fremdeles med et lite tap på bunnlinjen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: