Lysning for Adobe

n45027 - adobe 2009_web

Adobes omsetning falt med rundt 15 prosent i regnskapsåret 2009, fra 3,58 milliarder dollar til 2,95 milliarder. Overskuddet i samme periode ble mer enn halvert, fra 871,8 millioner dollar til 386,5 millioner dollar. Ikke så hyggelige tall for programvareselskapet, men Adobes konsernsjef ser lys i mørket. – Gjennom fjerde kvartal opplevde vi økt etterspørsel etter produktene våre, sier Shantanu Naraya. Vi tror at de investeringene vi har gjennomført gjennom året, i kombinasjon med våre nye produkter, vil bære frukter i 2010, sier han. Nå forventer Adobe en omsetning på over 800 millioner dollar i første kvartal 2010, riktignok fremdeles med et lite tap på bunnlinjen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: