Mimaki med to-i-ett-skriver

Mimakis storformatløsning for tekstiltrykk, TX400-1800D, er siste tilskudd til porteføljen. Den kan trykke direkte på tekstilmaterialer, samtidig som den kan benytte sublimeringsteknologi på andre materialer. En viktig egenskap er at fargemengden kan justeres i forhold til oppgave og materialer. Mimaki-maskinen benytter 10 farger og har en utskriftsbredde på 1,86 meter. I dag er det tilgjengelig tre ulike blekktyper; dye-sub, reactive dye og acid dye.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: