Onevision oppgraderer tre verktøy

Onevision har oppgradert sine programvarepakker Amendo, Contenio og Mirado. De viktigste endringene er innenfor automatisering og sikkerhet. Bildeverktøyet Amendo har fått flere automatiseringsprosesser for justering av farger, skygge og høylys, samt lysstyrke og kontrast. Videre hevdes det at programmet nå er enda bedre egnet for justering av hudtoner. Verktøyet Contenio brukes til «preflighting» av online-annonser, og skal også gi beskyttelse mot hackerangrep gjennom nettopp online-annonsene. Mirado, Onevisions verktøy for parallellpublisering, besørger nå raskere publisering av trykkoriginaler på web. Dessuten kan man få med web-spesifikk grafikk som animasjoner. Mer informasjon om Onevision finnes på www.onevision.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: