Onevision oppgraderer tre verktøy

Onevision har oppgradert sine programvarepakker Amendo, Contenio og Mirado. De viktigste endringene er innenfor automatisering og sikkerhet. Bildeverktøyet Amendo har fått flere automatiseringsprosesser for justering av farger, skygge og høylys, samt lysstyrke og kontrast. Videre hevdes det at programmet nå er enda bedre egnet for justering av hudtoner. Verktøyet Contenio brukes til «preflighting» av online-annonser, og skal også gi beskyttelse mot hackerangrep gjennom nettopp online-annonsene. Mirado, Onevisions verktøy for parallellpublisering, besørger nå raskere publisering av trykkoriginaler på web. Dessuten kan man få med web-spesifikk grafikk som animasjoner. Mer informasjon om Onevision finnes på www.onevision.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: