Onevision oppgraderer tre verktøy

Onevision har oppgradert sine programvarepakker Amendo, Contenio og Mirado. De viktigste endringene er innenfor automatisering og sikkerhet. Bildeverktøyet Amendo har fått flere automatiseringsprosesser for justering av farger, skygge og høylys, samt lysstyrke og kontrast. Videre hevdes det at programmet nå er enda bedre egnet for justering av hudtoner. Verktøyet Contenio brukes til «preflighting» av online-annonser, og skal også gi beskyttelse mot hackerangrep gjennom nettopp online-annonsene. Mirado, Onevisions verktøy for parallellpublisering, besørger nå raskere publisering av trykkoriginaler på web. Dessuten kan man få med web-spesifikk grafikk som animasjoner. Mer informasjon om Onevision finnes på www.onevision.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: