Screen Equiosnet snart her

Den første delen av Screens nye arbeidsflyt med det vanskelige navnet Equiosnet er snart på plass. Equiosnet skal være egnet for å knytte sammen CTP-løsninger og digitaltrykk. Startskuddet for Equiosnet går med lanseringen av Trueflow SE 7.0. Trueflow SE 7.0 er basert på Adobes plattform PDF Print Engine 2, og skal være første skritt mot et nytt Equiosnet-miljø. Samtidig skal den nye Trueflow-løsningen representere et nytt og optimalisert system for digitale arbeidssedler, med en ny utskytningsplattform med navnet Equios Pre4m. Screen hevder den muliggjør håndtering av JDF-baserte «stripping parameters».

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: