Tre papirtyper for digitaltrykk

M-real Zanders lanserer en ny papirserie for laserskrivere. Silver Image Laser er et spesialbestrøket trefritt papir utviklet for bruk i firefargeskrivere. Dette papiret er tilgjengelig i utgavene matt, gloss og supergloss, og finnes i sju ulike tykkelser, fra 115 til 350 gram/kvm. Bruksområdene for matt-serien skal i følge produsenten være alt fra markedsføringsmateriell, DM og brosjyrer til kalendere og visittkort. Silver Image Laser Gloss er bestrøket på begge sider, og velegnet for markedsføringsmateriell, brosjyrer, skilt, plakater og kuponger. Varianten Super Gloss skal ha markedets beste glatte overflate, og leveres i tykkelsene 160, 210 og 250 gram/kvm. Det opplyses at samtlige papirtyper er testet med laserskrivere fra Canon, Konica Minolta, HP, Epson, Brother, Kyocera, Lexmark og Xerox.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: