Tre papirtyper for digitaltrykk

M-real Zanders lanserer en ny papirserie for laserskrivere. Silver Image Laser er et spesialbestrøket trefritt papir utviklet for bruk i firefargeskrivere. Dette papiret er tilgjengelig i utgavene matt, gloss og supergloss, og finnes i sju ulike tykkelser, fra 115 til 350 gram/kvm. Bruksområdene for matt-serien skal i følge produsenten være alt fra markedsføringsmateriell, DM og brosjyrer til kalendere og visittkort. Silver Image Laser Gloss er bestrøket på begge sider, og velegnet for markedsføringsmateriell, brosjyrer, skilt, plakater og kuponger. Varianten Super Gloss skal ha markedets beste glatte overflate, og leveres i tykkelsene 160, 210 og 250 gram/kvm. Det opplyses at samtlige papirtyper er testet med laserskrivere fra Canon, Konica Minolta, HP, Epson, Brother, Kyocera, Lexmark og Xerox.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: