Tre papirtyper for digitaltrykk

M-real Zanders lanserer en ny papirserie for laserskrivere. Silver Image Laser er et spesialbestrøket trefritt papir utviklet for bruk i firefargeskrivere. Dette papiret er tilgjengelig i utgavene matt, gloss og supergloss, og finnes i sju ulike tykkelser, fra 115 til 350 gram/kvm. Bruksområdene for matt-serien skal i følge produsenten være alt fra markedsføringsmateriell, DM og brosjyrer til kalendere og visittkort. Silver Image Laser Gloss er bestrøket på begge sider, og velegnet for markedsføringsmateriell, brosjyrer, skilt, plakater og kuponger. Varianten Super Gloss skal ha markedets beste glatte overflate, og leveres i tykkelsene 160, 210 og 250 gram/kvm. Det opplyses at samtlige papirtyper er testet med laserskrivere fra Canon, Konica Minolta, HP, Epson, Brother, Kyocera, Lexmark og Xerox.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: