Cacidi automatiserer Indesign-flyten

PUBLISERT: 4 februar 2010
OPPDATERT: 4 februar

Cacidi Production Server er selskapets siste tilskudd for automatisering av rutiner i Adobe Indesign CS4. Hensikten er å eliminere flere manuelle prosesser, og den nye løsningen består av en server og en arbeidsflytløsning som lar administrator etablere forhåndsdefinerte prosesser. Disse blir så innarbeidet direkte i Adobe Indesign Server.

I praksis betyr dette at man kan automatisere eksport til de mest brukte filformatene, som PDF, PS, EPS og JPG, samt automatisere forhåndskontroll av jobber og utskriftsrutiner. Systemet bruker også såkalte «hot folders» for håndtering av Indesign-filer. Med tilleggsprogrammet Cacidi Close and Process kan brukerne levere jobben direkte til Cacidi Production Server fra sin klientversjon av Indesign. Cacidi Production Server er lansert for Mac OS X Server og Windows Server. Prisene starter fra rundt 25.000 kroner.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik