Snacks til Valentines-dagen

ValentinesDen amerikanske desktop- og programvare-nerden Pariah Burke er kjent som ekspert på både Adobe Indesign og Quark Xpress. Med Valentines dag rett om hjørnet med kjærlighet som tema kan kanskje både du og kunden din trenge litt ekstra inspirasjon? Nettopp med tanke på Valentines dag den 14. februar har Pariah Burke på lagt ut en del forskjellige Valentines-illustrasjoner på Creativepros website, som du kan laste ned gratis. Der finner du fonter, fotografier, Photoshop-pensler, fargepaletter og mønstre. Det er verd en kikk! Gå inn på www.creativepro. com og skriv ‘Valentine’ i søkefeltet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: