Snacks til Valentines-dagen

ValentinesDen amerikanske desktop- og programvare-nerden Pariah Burke er kjent som ekspert på både Adobe Indesign og Quark Xpress. Med Valentines dag rett om hjørnet med kjærlighet som tema kan kanskje både du og kunden din trenge litt ekstra inspirasjon? Nettopp med tanke på Valentines dag den 14. februar har Pariah Burke på lagt ut en del forskjellige Valentines-illustrasjoner på Creativepros website, som du kan laste ned gratis. Der finner du fonter, fotografier, Photoshop-pensler, fargepaletter og mønstre. Det er verd en kikk! Gå inn på www.creativepro. com og skriv ‘Valentine’ i søkefeltet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: