Caldera Graphics blir PDF-basert

Caldera Graphics har oppgradert sin produksjonsflyt v8. Blant forbedringene finner vi optimalisering av X-Rites iPrism og Adobe PDF Print Engine. Med Adobe PDF Print Engine blir Caldera Graphics’ flyt fullstendig PDF-basert. Det betyr også at PDF-filer kan prosesseres i såkalt «native» modus, uten konvertering via Postscript. Iprism er X-Rites fargehåndteringsmotor, og med koblingen til Caldera Graphics kan fargeseparasjon og fargetilpasning forbedres direkte i produksjonsflyten.

Også Easy Media, Calderas verktøy for å lage profiler, har fått en ansiktsløftning. De to nye verktøyene lar brukerne vurdere og sammenligne profiler, og med Gamut Viewer kan man blant annet vise måledata i form av LAB-verdier som individuelle punkter. Ifølge Caldera Graphics er dette en god løsning for å kontrollere at farger ikke utelates i profilen. Et annet poeng er at Caldera Image Bar nå kan håndtere flere faner, noe som skal gjøre det enklere å organisere trykkjobben.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: