Caldera Graphics blir PDF-basert

Caldera Graphics har oppgradert sin produksjonsflyt v8. Blant forbedringene finner vi optimalisering av X-Rites iPrism og Adobe PDF Print Engine. Med Adobe PDF Print Engine blir Caldera Graphics’ flyt fullstendig PDF-basert. Det betyr også at PDF-filer kan prosesseres i såkalt «native» modus, uten konvertering via Postscript. Iprism er X-Rites fargehåndteringsmotor, og med koblingen til Caldera Graphics kan fargeseparasjon og fargetilpasning forbedres direkte i produksjonsflyten.

Også Easy Media, Calderas verktøy for å lage profiler, har fått en ansiktsløftning. De to nye verktøyene lar brukerne vurdere og sammenligne profiler, og med Gamut Viewer kan man blant annet vise måledata i form av LAB-verdier som individuelle punkter. Ifølge Caldera Graphics er dette en god løsning for å kontrollere at farger ikke utelates i profilen. Et annet poeng er at Caldera Image Bar nå kan håndtere flere faner, noe som skal gjøre det enklere å organisere trykkjobben.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: