Ordrene øker hos Heidelberg

Ordrebøkene begynner så småt å fylles igjen, hos  Heidelberg. Selskapets salg for tredje kvartal var det høyeste på et år. Resultatet landet likevel på minus.

Tap før skatt endte på -13 millioner euro. Det er likevel et betydelig  lavere tap om vi sammenlikner med samme periode i 2008, da selskapet tapte 22 millioner euro. Det er særlig Kina og Tyskland som drar økningen, spesielt på de større formatene.

– Som forventet har virksomheten forbedret seg noe og vi har foretatt store innsparinger,  Heidelbergs økonomisjef Dirk Kaliebe. Dette har resultert i et bedre resultat for tredje kvartal. Vi vil fortsette å forbedre kostnadstrukturen i konsernet, legger han til-

Beregningene for regnskapsåret 2009/2010 tyder på at salget avtok og at resultatet vil havne mellom minus 110 og minus 150 milliweb_dirk_kaliebeoner euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: