Screen med ny blekkskriver på IPEX

n45117-screen-truepress-jetsx_web-128x95

Screen har kunngjort at deres nye blekkskriverløsning Truepress JetSX vil bli utstilt på IPEX, og det er første gang siden de viste prototypen på Drupa i 2008. Truepress JetSX er utviklet for hybrid-produksjoner som offset og blekk. Maskinen skal være i stand til å håndtere et bredt spekter av materialer, og oppløsningen vil være 1440 x 720 dpi. I tillegg viser Screen to nye versjoner av sin Truepress Jet520. Innenfor storformat stiller de ut Truepress Jet5200 UV, en storformatløsning med utskriftsbredde på 2500 millimeter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: