Sterk satsning på espressobøker

n45121-xerox-espresso_web-128x84

Xerox og On Demand Books har inngått en avtale knyttet til Espresso Book Machine. Ifølge avtalen skal selskapene i fellesskap markedsføre og selge «bokmaskinen», som består av en Xerox 4112 og utstyr for skjæring og liminnbinding. Xerox forteller at Espresso Book Machine er i stand til å produsere en 300 siders bok på under fire minutter. Den årlige produksjonskapasiteten skal være 40.000 bøker av typen softcover.

Espresso Book Machine benytter en egenutviklet programvare, EspressNet, til å koble utstyret til en bokdatabase med rundt 3,3 millioner titler. Programvaren sørger for at boken lastes ned til utstyret, sporer ordrene og sikrer at utgiverne får betalt for hvert eksemplar som kjøpes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: