USAs designhistorie

frontimgs-01 copyThe Rochester Institute of Technology, RIT, har lagt ut en liten perle på nettet. Instituttets nye nettsted Graphic Design Archive er et arkiv med amerikansk grafisk design, hovedsakelig fra1900-tallet. Fra modernisme til post-modernisme. I tillegg til et stort utvalg av formgiving finner du biografier, historie og eksterne lenker.
Graphic Design Archives finner du på http://library.rit.edu/gda/

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: