Xerox kjøper dokumenthåndteringsselskap

Xerox kjøpte nylig det irske dokumenthåndteringsselskapet Irish Business Systems (IBS) for 21 millioner euro. Gjennom oppkjøpet får Xerox tilgang til mer enn 11.000 nye kunder i Irland og Nord-Irland. – Utvidelse av kanalen er en viktig del av vår strategi i Europa. Dette er vårt andre europeiske oppkjøp de siste to årene, forteller Douraid Zaghouani, Senior Vice President for Xerox’ European Channels Group. De melder at IBS vil selge hele Xerox’ produktspekter, inkludert alle modeller i seriene Phaser, WorkCentre og ColorQube.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: