Kodak oppgraderer Trendsetter

n45124 - kodak trendsetter_web

Kodak har oppgradert sine Trendsetter-modeller med en rekke nye funksjoner. Blant annet er det forbedringer knyttet til utstyrets levetid og oppetid. Samtlige modeller er utstyrt med Kodaks eksponeringshode Squarespot, som har både autofokus og termisk kompensasjon. Squarespot kan håndtere AM-raster i 250/450 lpi og Kodak Staccato-raster med platesetteren Quantum. I enkelte konfigurasjoner og hastigheter skal dette eksponeringshodet gi 25 prosent bedre eksponering enn tidligere versjoner, forteller Kodak. Alle Trendsetter-modeller som er solgt etter 15. januar i år er oppgradert i henhold til nye spesifikasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: