Kodak oppgraderer Trendsetter

n45124 - kodak trendsetter_web

Kodak har oppgradert sine Trendsetter-modeller med en rekke nye funksjoner. Blant annet er det forbedringer knyttet til utstyrets levetid og oppetid. Samtlige modeller er utstyrt med Kodaks eksponeringshode Squarespot, som har både autofokus og termisk kompensasjon. Squarespot kan håndtere AM-raster i 250/450 lpi og Kodak Staccato-raster med platesetteren Quantum. I enkelte konfigurasjoner og hastigheter skal dette eksponeringshodet gi 25 prosent bedre eksponering enn tidligere versjoner, forteller Kodak. Alle Trendsetter-modeller som er solgt etter 15. januar i år er oppgradert i henhold til nye spesifikasjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: