Ny Avalon N8 bruker mindre strøm

Agfa har oppgradert sin CTP-serie Avalon N8, som nå skal være betydelig mer energieffektiv. Modellene trekker opptil 28 prosent mindre energi enn før, uten at dette skal påvirke ytelsen. Hastigheten er til og med forbedret, for eksempel er en eksponering opptil 12,5 prosent raskere enn med tidligere modeller, avhengig av hvilken platetype som brukes. For den som bruker flere plateformater, er det verdt å merke seg at samtlige modeller nå kan håndtere plateformater fra 304 370 mm til 1160 x 940 millimeter. Agfa opplyser at også maskinens luftstrøm er endret for å redusere forurensing av eksponeringshoder, noe som bidrar til kvalitetsforbedringer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: