Utskriftsverktøy med 3D-utskrift

Fiery VUE er visuelt utskriftsverktøy der brukeren kan se sin utskrift i 3D før den skrives ut. Hensikten med det nye programmet er å forenkle kompliserte utskriftsinnstillinger. Programvaren installeres på klientdatamaskinen og veileder brukeren gjennom prosessen mot ferdig utskrift. Den fungerer sammen med programmer som Microsoft Office og Adobe Acrobat, der brukeren ledes visuelt i 3D og viser valgmulighetene for fargevalg, etterbehandling og annet. Ifølge EFI skal Fiery VUE fylle et hull innenfor kontorproduksjon, og redusere kontormedarbeidernes frustrasjon knyttet til å velge rett skriver, installere skriverdrivere og annet. Verktøyet Fiery VUE er kompatibelt med Microsoft-programmene Word, Powerpoint og Excel samt Adobe Acrobat. Foreløpig støttes det kun multifunksjonsskrivere med Fiery Rip. Programmet er gratis og kan lastes ned fra www.efi.com/fieryvue.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: