Gratis veiledning for bruk av aniloxvalser

Harper Graphic Solutions, produsent av aniloxvalser, har laget en veiledning for å løse problemer knyttet til bruk av disse valsene. I den 24 sider lange og rikt illustrerte veiledningen får man en detaljert beskrivelse av de mest vanlige, og noen litt mer spesielle, problemene som kan oppstå i trykkpressen når man bruker aniloxvalser. Brukerne får råd om vedlikehold av utstyr, løsninger på såkalte «over-impressions», korrigering av feilplasserte valser og mye mer. Også problemstillinger relatert til trykkfarge behandles grundig. Det gjelder for eksempel, fargeføring, hurtigtørkende trykkfarger, pH-balanse, ubalanse i løsemidler og annet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *