Kjør Xmpie i Apogee

Agfa opplyser at de har inngått en samarbeidsavtale med Xmpie. Avtalen gir Apogee-brukere mulighet til å skape en integrert løsning der Apogee-portalen og førtrykksløsninger kombineres med Xmpies verktøy for web-til-print og online-markedsføring.

– Gjennom felles ferdigheter og en omfattende produktportefølje kan vi tilby kundene en fullt integrert løsning. Jobber fremstilt i Xmpie kan videresendes til Apogee Portal og Prepress for automatisk jobbhåndtering, forteller Bart De Pelsmaeker, sjef for programvare hos Agfa. Xmpies modulbaserte løsninger har funksjoner for web-til-print, trykk med variable data, krysspublisering, markedsanalyse, portaler og bildepersonalisering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: