ScandBook utvider og vil på børs

Styret i ScandBook Holding AB, blant Nordens ledende produsenter av stivbind, har søkt om opptak av selskapets akjser for handel på Nasdaq OMX First North. I forbindelse med dette har visse av ScandBooks største eiere besluttet å gjennomføre en spredning av eierforholdene i selskapet.

Tilbudet omfatter opp til 1 650 762 aksjer, som tilsvarer omkring 49 prosent av samtlige aksjer i selskapet.
Beregnet første handelsdag på First North: 31 mars 2010.

— Vi er klar for å øke utvidelsestakten, sier Pär Nilsson, ScandBooks direktør. Vi ser store muligheter til å vokse  ytterligere, både på naturlig måte og ved oppkjøp.  Hver annen stivbindsbok som i dag selges på våre hovedmarkeder i  Norden produseres i en av våre fabrikker i Dalarna. Nylig startet vi også produksjon av pocketbøker, og vi har identifisert flere andre muligheter for å utvide tjenestetilbudet vårt, sier han.

ScandBook er blant Nordens ledende bokprodusenter innenfor sorthvitt skjønnlitteratur med en markedsandel i Sverige på 65 prosent og i Norge og Danmark mellom 45 og 50 prosent. Selskapet produserte i 2009 nesten 18 millioner stivbind-bøker.  Nettoomsetningen kom i 2009 opp i 237 MSEK.

Prospekt finner du på HQ Banks hjemmeside (www.hq.se), eller på www.scandbook.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: