ScandBook utvider og vil på børs

Styret i ScandBook Holding AB, blant Nordens ledende produsenter av stivbind, har søkt om opptak av selskapets akjser for handel på Nasdaq OMX First North. I forbindelse med dette har visse av ScandBooks største eiere besluttet å gjennomføre en spredning av eierforholdene i selskapet.

Tilbudet omfatter opp til 1 650 762 aksjer, som tilsvarer omkring 49 prosent av samtlige aksjer i selskapet.
Beregnet første handelsdag på First North: 31 mars 2010.

— Vi er klar for å øke utvidelsestakten, sier Pär Nilsson, ScandBooks direktør. Vi ser store muligheter til å vokse  ytterligere, både på naturlig måte og ved oppkjøp.  Hver annen stivbindsbok som i dag selges på våre hovedmarkeder i  Norden produseres i en av våre fabrikker i Dalarna. Nylig startet vi også produksjon av pocketbøker, og vi har identifisert flere andre muligheter for å utvide tjenestetilbudet vårt, sier han.

ScandBook er blant Nordens ledende bokprodusenter innenfor sorthvitt skjønnlitteratur med en markedsandel i Sverige på 65 prosent og i Norge og Danmark mellom 45 og 50 prosent. Selskapet produserte i 2009 nesten 18 millioner stivbind-bøker.  Nettoomsetningen kom i 2009 opp i 237 MSEK.

Prospekt finner du på HQ Banks hjemmeside (www.hq.se), eller på www.scandbook.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: