Tettere mellom Agfa og Adobe

Agfa Graphics kunngjorde nylig at selskapet har fått status som Adobe Gold Solution Partner og blitt medlem av Adobe Partner Connection. Fra Agfa Graphics og Agfas utviklingsteam for Apogee opplyses det at de ser det som en bekreftelse på at Agfa oppleves som en strategisk teknologipartner for Adobe Systems Incorporated.
– Denne tildelingen kommer både våre produktteam og våre kunder tilgode, sier Bart De Pelsmaeker, ansvarlig for programvare hos Agfa Graphics. – Den gjør det mulig for oss å bygge løsninger som kan knyttes sterkere sammen med andre Adobe-miljøer, og gjør det enklere å dele og utveksle erfaring om bransjeutviklingen. Konsekvensen blir at markedet vil få tilgang til nye og bedre balanserte verktøy, sier han. Agfa Graphics har samarbeidet nært med Adobe gjennom mange år, og har et stort utvalg av CPSI- og APPE-baserte systemer installert over hele verden.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: