CorelDraw utfordrer igjen

corel_web

CorelDraw har holdt stand i et krevende programvaremarked gjennom mange år, og nå er CorelDraw Graphics Suite lansert i versjon X5. Ifølge Corel inkluderer den nye versjonen mer enn 50 nye funksjoner, innenfor blant annet fargebehandling, webgrafikk og innholdshåndtering. Selskapets utviklingsteam opplyser at de har fokusert på fem områder, basert på brukernes tilbakemeldinger på forrige versjon. Disse områdene er forenklet arbeidsflyt, fargehåndtering, bedre filformatstøtte, veiledninger og flere verktøy.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: