Ny lettvektsplate fra Kapa

I disse dager presenterer Kapa en nyvinning ved navn Kapa-tex. Kapa-tex er en lettvektsplate med perfekt «canvas-look», forteller grossisten Map Norge.Platen kombinerer sandwichmaterialenes fordeler som lav vekt, formfasthet og enkel produksjon, med lerretsliknende utseende. Kapa tex skal fungere godt i UV flatbed eller med solvent blekk.
Platen er sterkere enn Kapa Line og tåler vannsøl bedre, og kan trykkes på to sider.
Kapa-tex finnes i tykkelser på 5 og 10 mm og i standard bredder image002på 70x100cm og 140x300cm, forteller Map Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: