Stadig enklere fargeløsninger

xerox_web

EFI og Xerox melder at de har startet levering av EFI Fiery nettverkskontroller for Xerox WorkCentre 7700-serien med multifunksjonsløsninger, og retter denne løsningen spesielt mot miljøer hvor fargekvalitet er kritisk. Serien WorkCentre 7700 er den første som støtter Fiery VUE, en desktop-applikasjon som skal gjøre publisering av profesjonelle grafiske dokumenter tilgjengelig på en enkel måte for vanlige kontormiljøer. Denne utskriftsserien har produksjonskapasitet opptil 50 sider (farger) og 75 sider (sorthvitt) i minuttet. I tillegg til utskrift, kan WorkCentre 7700-maskinene også kopiere, skanne og fakse.

– EFI Fiery kontrollere sikrer at kundene våre kan produsere dokumenter med førsteklasses fargekvalitet, uttaler Leah Quesada, vice president for office marketing hos Xerox Corporation.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *