Horizon sterkere i Europa

PUBLISERT: 24 mars 2010
OPPDATERT: 21 mars

Paul Jakobson for webHorizon styrker den europeiske markedsorganisasjonen og tilpasser selskapets strategi for å møte markedets behov i tiden som kommer.

Med nytt showroom og opplæringssenter ved den tyske byen Hamburg mener Horizon at selskapet skal kunne øke salgs- og markedsaktivivtene betydelig. Nå vil selskapet også kunne distribuere deler fra Hamburg, via en web-basert dele-butikk. Et annet viktig ledd i arbeidet for  å styrke eksportmarkedsføringen er også at tidligere eier og direktør ved Horizon Scandinavia, Paul Jakobson, er tilknyttet Horizons team fra 1. februar i år.

Les videre

Sign Text begynner å selge Canon-maskiner

Sign Text og Canon Norge har inngått et partnerskap om salg av storformatprintere. De to partene har hatt et nært samarbeid i mange år og dette utvides ytterligere nå.
anton-thomas

Xerox og Taktiful pusher grensene for digital foredling

Xerox Holdings Corporation og Taktiful Software Solutions kunngjør sin intensjon om å danne et nytt strategisk partnerskap for å utvide begges tilstedeværelse i det digitale prosesseringsmarkedet.
xeroxx

Ny internasjonal toppjobb for Tommy Segelberg

Tommy Segelberg er utnevnt til segmentsjef for Digital Packaging innenfor EMEA-regionen for Fujifilm.
Tommy-Segelberg-2048x1469x

Norsk innovasjon i fokus i ny utgave av "The Book"

Den tredje utgaven av Antalis Interior Design Award samlet imponerende 411 prosjekter fra ulike bransjer. Nå har Antalis lansert "The ID BOOK #2", en eksklusiv bok som viser frem de mest kreative og inspirerende prosjektene fra hver kategori. Ikke minst fra Norge.
Bilde 1

Siste nytt

Skanem har byttet ut etiketter mot emballasjer

Emballasjemessen Scanpack er i gang med over 400 utstillere, hvorav nesten halvparten er fra andre land enn Sverige, og et forventet besøkstall på rundt 13.000. Skanem-konsernet har tatt reisen fra produsent av emballasje til etiketter – og tilbake til emballasje. I begynnelsen var det metall, men nå er det plast som gjelder, inkludert resirkulerte materialer.
Skanem-2-1024x683

Roboter er fremtiden for Kameleon

"Vi bygger fremtidens produksjonsmiljø". Det er mottoet til Kameleon, som under Scanpack viser løsninger for robotisering, automatisering og digitalisering.
Kameleon-1-1024x683

Zünd har fokus på digitale stanseløsninger

Zünd er hos Scanpack for å formidle budskapet om at skjæring med et digitalt skjærebord i mange tilfeller er konkurransedyktig, sammenlignet med produksjon av stanseverktøy.
zund

Festlig innledning på Scanpack for Konica Minolta

Scanpack hadde bare vært åpen i en time da Konica Minolta sprettet flasken med bobler. Dette for å feire salget av en etikettpresse sammen med kjøperen, Knut Lundéns Tryckeri.
Konica-2scanpack-1024x683