Forventer storinnrykk til høstens emballasjemesse

Emballasjetrykkindustriens stormønstring finner sted i Nürnberg i Tyskland 28. – 30. september i år. Ifølge nettstedet Packnews forventer arrangøren at det vil komme rundt 33.000 besøkende til arrangementet, tilsvarende fjorårets deltagelse. Ved fjorårets utgave deltok det 1338 utstillere, og ifølge PackNews kalkulerer arrangøren med samme antall i år. Under arrangementet løper de to fagmessene PrintPack og LogIntern parallelt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: