Forventer storinnrykk til høstens emballasjemesse

Emballasjetrykkindustriens stormønstring finner sted i Nürnberg i Tyskland 28. – 30. september i år. Ifølge nettstedet Packnews forventer arrangøren at det vil komme rundt 33.000 besøkende til arrangementet, tilsvarende fjorårets deltagelse. Ved fjorårets utgave deltok det 1338 utstillere, og ifølge PackNews kalkulerer arrangøren med samme antall i år. Under arrangementet løper de to fagmessene PrintPack og LogIntern parallelt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: