Overskudd for Adobe

Adobe fortsetter å tjene penger, og melder at de nådde et resultat på 858,7 millioner dollar i første kvartal av sitt fiskalår 2010, som endte 5. mars. Programvaregiganten nådde i samme periode i fjor 757,3 millioner dollar, altså en vekst på 9 prosent. selskapet opplyser at resultatet er høyere enn målsettingen, og kanskje et bilde på at det igjen er optimisme i markedene. Med forestående lanseringer av Creative Suite 5 og Flash Player, ligger mye til rette for at Adobe kan fortsette å telle penger utover i året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: