Overskudd for Adobe

Adobe fortsetter å tjene penger, og melder at de nådde et resultat på 858,7 millioner dollar i første kvartal av sitt fiskalår 2010, som endte 5. mars. Programvaregiganten nådde i samme periode i fjor 757,3 millioner dollar, altså en vekst på 9 prosent. selskapet opplyser at resultatet er høyere enn målsettingen, og kanskje et bilde på at det igjen er optimisme i markedene. Med forestående lanseringer av Creative Suite 5 og Flash Player, ligger mye til rette for at Adobe kan fortsette å telle penger utover i året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: