Nytt «dashbord» fra Agfa

agfa_web

Agfa melder at deres nye grafiske Apogee-dashbord gir kundene nye muligheter for å planlegge, skape, redigere og kontrollere publikasjonene. Agfa Graphics kunngjorde nylig lanseringen av :Apogee Media 6. Denne versjonen inneholder «dashbord» som gir brukerne muligheten til å «dra og slippe» sider og enkelt navigere seg mellom ulike moduler for den redaksjonelle arbeidsflyten, samt tilby fjernstyrt kontroll av både innhold og layout.

:Apogee Media – som kombinerer digital asset management (DAM) med en fleksibel XML-styrt redaksjonell arbeidsflytplattform – er utviklet spesielt for innholdsprodusenter som arbeider innenfor trykk eller nettbaserte medier. Versjon 6.0 tilbyr direkte tilgang til reserverte områder, digitale eiendeler, sidekommentering, annonseplassering, artikkelredigering, bildebeskjæring, InDesign-layout, preflight, skjermprøvetrykk, rapportering mm.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: