Nytt «dashbord» fra Agfa

agfa_web

Agfa melder at deres nye grafiske Apogee-dashbord gir kundene nye muligheter for å planlegge, skape, redigere og kontrollere publikasjonene. Agfa Graphics kunngjorde nylig lanseringen av :Apogee Media 6. Denne versjonen inneholder «dashbord» som gir brukerne muligheten til å «dra og slippe» sider og enkelt navigere seg mellom ulike moduler for den redaksjonelle arbeidsflyten, samt tilby fjernstyrt kontroll av både innhold og layout.

:Apogee Media – som kombinerer digital asset management (DAM) med en fleksibel XML-styrt redaksjonell arbeidsflytplattform – er utviklet spesielt for innholdsprodusenter som arbeider innenfor trykk eller nettbaserte medier. Versjon 6.0 tilbyr direkte tilgang til reserverte områder, digitale eiendeler, sidekommentering, annonseplassering, artikkelredigering, bildebeskjæring, InDesign-layout, preflight, skjermprøvetrykk, rapportering mm.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: