Nytt «dashbord» fra Agfa

agfa_web

Agfa melder at deres nye grafiske Apogee-dashbord gir kundene nye muligheter for å planlegge, skape, redigere og kontrollere publikasjonene. Agfa Graphics kunngjorde nylig lanseringen av :Apogee Media 6. Denne versjonen inneholder «dashbord» som gir brukerne muligheten til å «dra og slippe» sider og enkelt navigere seg mellom ulike moduler for den redaksjonelle arbeidsflyten, samt tilby fjernstyrt kontroll av både innhold og layout.

:Apogee Media – som kombinerer digital asset management (DAM) med en fleksibel XML-styrt redaksjonell arbeidsflytplattform – er utviklet spesielt for innholdsprodusenter som arbeider innenfor trykk eller nettbaserte medier. Versjon 6.0 tilbyr direkte tilgang til reserverte områder, digitale eiendeler, sidekommentering, annonseplassering, artikkelredigering, bildebeskjæring, InDesign-layout, preflight, skjermprøvetrykk, rapportering mm.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: