Tre priser til EFI

vutek_web-128x48

EFI ble nylig tildelt prisene European Digital Press Association Awards for sine storformatløsninger, etikettprint og RIP-løsninger. Selskapets storformatskriver Vutek GS3200 ble tildelt prisen for beste storformatløsning i klassen for bredde inntil 3,5 meter, mens Jetrion 4820 ble tildelt prisen for beste industrielle spesialløsning. Fiery XF ble tildelt prisen for beste RIP-løsning for storformatskrivere. Avgjørelsen ble tatt av et panel bestående av uavhengige konsulenter, redaktører, ingeniører og andre bransjefolk, og kriteriene er basert på evne til nyskapning og verdien produktene bringer til det europeiske markedet.
EFI Vutek GS3200 er en 3,2 meter bred UV-bestandig flatbed og rullskriver med maksimal utskriftsoppløsning på 1000 dpi, og muligheten for å produsere med 12 pikoliter dråper i alle farger, inkludert hvitt. EFI Jetrion 4830 er utviklet for etikettmarkedet, og kjennetegnes i følge pristildelerne av høy pålitelighet, god fargeregistrering og muligheter for å trykke på fortrykte og forstansede materialer. Utskriftsbredden er 21 cm, noe som muliggjør to-opp av 10 cm etiketter. RIP-løsningen EFI Fiery XF 4.1 ble tildelt prisen blant annet fordi den støtter maskiner med konturskjæring og har spesifikasjonstabeller for 70 ulike maskinprodusenter. En annen egenskap er at den har identisk grensesnitt på Windows- og Mac-plattform.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: