Tre priser til EFI

PUBLISERT: 12 april 2010
OPPDATERT: 12 april

vutek_web-128x48

EFI ble nylig tildelt prisene European Digital Press Association Awards for sine storformatløsninger, etikettprint og RIP-løsninger. Selskapets storformatskriver Vutek GS3200 ble tildelt prisen for beste storformatløsning i klassen for bredde inntil 3,5 meter, mens Jetrion 4820 ble tildelt prisen for beste industrielle spesialløsning. Fiery XF ble tildelt prisen for beste RIP-løsning for storformatskrivere. Avgjørelsen ble tatt av et panel bestående av uavhengige konsulenter, redaktører, ingeniører og andre bransjefolk, og kriteriene er basert på evne til nyskapning og verdien produktene bringer til det europeiske markedet.
EFI Vutek GS3200 er en 3,2 meter bred UV-bestandig flatbed og rullskriver med maksimal utskriftsoppløsning på 1000 dpi, og muligheten for å produsere med 12 pikoliter dråper i alle farger, inkludert hvitt. EFI Jetrion 4830 er utviklet for etikettmarkedet, og kjennetegnes i følge pristildelerne av høy pålitelighet, god fargeregistrering og muligheter for å trykke på fortrykte og forstansede materialer. Utskriftsbredden er 21 cm, noe som muliggjør to-opp av 10 cm etiketter. RIP-løsningen EFI Fiery XF 4.1 ble tildelt prisen blant annet fordi den støtter maskiner med konturskjæring og har spesifikasjonstabeller for 70 ulike maskinprodusenter. En annen egenskap er at den har identisk grensesnitt på Windows- og Mac-plattform.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie