Smidigere arbeidsflyt med Apogee Media 6.0

Agfa er nå klar med Apogee Media i versjon 6. Den kjennetegnes ifølge Agfa av enklere grensesnitt og smidigere arbeidsflyt i samarbeidet med de andre modulene. Apogee Media er en kombinasjon av innholdsadministrasjon, mediearkiv og en XML-drevet plattform for redaksjonell arbeidsflyt. I versjon 6 får brukerne tilgang til et nytt grafisk grensesnitt i form av et «dashboard» med direkte tilgang til alle moduler. Det kan inneholde alt fra eiendeler, notater, reklame, redigerte artikler, fotoredigering, InDesign-layout og forhåndskontroll til prøvetrykk og rapporter. Ifølge Agfa vil den nye modellen bidra til betydelige tidsbesparelser, siden brukerne nå får raskere tilgang til de verktøyene og ressursene de ønsker.

– Apogee Media gir redaksjoner og eksterne medarbeidere et tettere samarbeidsmiljø, uttaler Olivier Van der Stede hos Decom.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *